Albanian Books for kids 60 Book Set

$449.95

albanian books kids


quoteI appreciate the short stories collection that are simple and easy to read to the kids and for them to learn to read from in the future! There are so few options out there, it is nice to have stories that we as adults are already familiar with too." -Thu T.


stars5.0 out of 5 Stars
Read more reviews


Albanian Books for kids 60 Book Set
Language: Albanian
Size: 8.5" x 5.5" / 21.50 cm x 14 cm
Softcover. 20 to 32 pages.
Full Color Illustrations.

Albanian Books For Kids SHORT STORIES 1

 • Luani dhe Miushi
  The Lion and the Mouse
 • Dhelpra dhe Rrushtë
  The Fox And The Grapes
 • Breshka dhe Lepuri
  The Tortoise And The Hare
 • Pata me vezë të arta
  The Goose With The Golden Eggs
 • Milingona dhe Karkaleci
  The Ant And The Grasshopper
 • Palloi dhe Lejleku
  The Peacock And The Crane
 • Sorra dhe Dhelpra
  The Crow And The Fox
 • Djali që bërtiste Ujku, Ujku
  The Boy Who Cried Wolf
 • Ariu mëson Dhelprën
  The Bear Teaches The Fox
 • Dhelpra dhe Iriqi
  The Fox And The Hedgehog
 • Lejleku dhe Dhelpra
  The Stork And The Fox
 • Luani, Ariu, dhe Dhelpra
  The Lion, The Bear, And The Fox

Albanian Books For Kids SHORT STORIES 2

 • Aventurat e Guliverit
  Gulliver's Adventures
 • Ariu Princ
  The Bear Prince
 • Princesha dhe Bizelja
  The Princess And The Pea
 • Peshkatari dhe gruaja e tij
  The Fisherman And His Wife
 • Historia e Rrepës gjigande
  The Giant Turnip Story
 • Muzikantët e Bremenit
  The Musicians Of Bremen
 • Petulla që vraponte
  The Runaway Pancake
 • Rrobat e reja të mbretit
  The King's New Clothes
 • Ariu dhe dy udhëtarët
  The Bear And The Two Travelers
 • Miushi i qytetit dhe Miushja e fushës
  The Town Mouse And The Field Mouse
 • Kafshët e çmendura
  Crazy Animals
 • Pyetje për të qeshur
  Funny Questions

Albanian Books For Kids CHILDREN'S FAVORITES

 • Qeni dhe reflekset e tij
  The Dog And His Reflection
 • Lepuri dhe Luani
  The Hare And The Lion
 • Majmunët dhe Pilivesat
  The Monkeys And The Dragonflies
 • Bilbili
  The Nightingale
 • Fermeri i paduruar
  The Impatient Farmer
 • Lepuri i frikësuar dhe fundi i botës
  The Scared Rabbit And The End Of The World
 • Delja, Qingji, Ujku dhe Lepuri
  The Sheep The Lamb The Wolf And The Rabbit
 • Bariu që kuptonte gjuhën e kafshëve
  The Shepherd Who Understood The Language Of The Animals
 • Përralla e Sakit
  The Story of Saci
 • Përreth botës
  Around The World
 • Përreth botës
  The Babylonian Tree
 • Katarineta
  Cattarinetta

Albanian Books For Kids CLASSICS

 • Hirushja
  Cinderella
 • E Bukura dhe Bisha
  Beauty And The Beast
 • Pinoku
  Pinocchio
 • Xheku dhe Fasulet magjike
  Jack And The Beanstalk
 • Kësulëkuqja
  Red Riding Hood
 • Borëbardha dhe shtatë xhuxhat
  Snow White And The Seven Dwarves
 • Aladini
  Aladdin
 • Rapunzela
  Rapunzel
 • Piter Pani
  Peter Pan
 • Hanseli dhe Greteli
  Hansel And Gretel
 • Historia e tre Arushave
  The Story Of The Three Bears
 • Ali Baba dhe dyzet hajdutët
  Ali Baba And The 40 Thieves

Albanian Books For Kids LANGUAGE LEARNING

 • Përshëndetje!
  Hello!
 • Sa vjeç je ti?
  How Old Are You?
 • Unë dua akullore me luleshtrydhe
  I Want Strawberry Ice Cream!
 • Dita Ime
  My Day
 • Përemrat 2
  Pronouns 2
 • Çfare je duke bërë?
  What Are You Doing?
 • Çfarë mund të bësh?
  What Can You Do?
 • Çfarë është ajo?
  What Is That?
 • Si quhesh?
  What Is Your Name ?
 • Prej nga je?
  Where Are You From?
 • Ku është Dobi?
  Where Is Doby?
 • Kush je ti?
  Who Are You?

albanian books 50 kids

Related products

View all
Albanian for kids Deluxe set
Albanian for kids Standard set - Dino Lingo Checkout
Albanian for kids DVD set
Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart